Verzenden & retourneren

Met liefde verpakt en snel naar jou opgestuurd. Daar gaan we voor, zodat jij razendsnel met zwieren kunt beginnen. Wil jij meer weten over ons verzend- & retourbeleid? Lees hieronder verder.

Wanneer wordt mijn schommel verzonden?
Na het plaatsen van je bestelling gaan wij snel voor je aan de slag. De schommel wordt binnen 5 werkdagen verzonden. Je ontvangt een track & trace-code als je schommel onderweg is. Zo weet je precies wanneer je vol spanning de deurbel in de gaten kunt houden om je schommel in ontvangst te nemen.

Heb je een schommel met langere touwen besteld via e-mail?

Dan is de levertijd iets langer. We laten je vooraf per e-mail weten wanneer jij je schommel kunt verwachten. 

Hoeveel zijn de verzendkosten?
We versturen de schommel via DHL en rekenen de DHL-tarieven voor verzending. Je betaalt voor de verzending van één schommel standaard € 5,95 verzendkosten.

Mag ik de schommel terugsturen?
Geloof ons: als je eenmaal schommelt, wil je niet anders meer. We krijgen dan ook weinig schommels teruggestuurd. Maar natuurlijk krijg je van ons de kans om na te denken over je aankoop. Je hebt daarom 14 dagen de tijd om de schommel terug te sturen, om welke reden dan ook.

Let wel op: retourneren mag alleen als…
• de schommel nog onbeschadigd is;
• de schommel in de originele verpakking zit;
• de schommel onbevlekt is;
• de schommel niet gebruikt is.

Is er iets mis met de schommel als jij die ontvangt? Neem dan contact met ons op. Dan lossen we dat natuurlijk graag snel voor je op.

Hoe werkt retourneren?
Wil je de schommel terugsturen, doe dat dan in de originele verpakking en zorg ervoor dat de schommel stevig verpakt is. Zo kan hij niet beschadigen tijdens de retourzending. Stuur voor het retourneren de schommel inclusief de ingevulde pakbon naar dit adres:

Feet off the ground
Aalsmeerderweg 274-a
1432CX Aalsmeer
Nederland

Je betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen. 

Tip: bewaar het verzendbewijs van je retourzending totdat wij die hebben ontvangen. Dan kun je met een track & trace-code volgen waar de zending is.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug na een retour?
Zodra wij de schommel retour hebben ontvangen en hebben gecontroleerd op eventuele beschadigingen, ontvang je binnen 5 werkdagen je geld terug. We storten het aankoopbedrag terug op dezelfde rekening als waarmee je je aankoop hebt betaald.

Mijn schommel is beschadigd/verkeerd aangekomen. Wat moet ik doen?
Wij helpen je in dit geval natuurlijk graag verder! Neem hiervoor direct contact op met onze klantenservice via info@feetofftheground.nl. Stuur een foto van de schommel mee en beschrijf wat er aan de hand is. Dan gaan we het samen zo snel mogelijk oplossen.